Over ons

Graag stellen wij ons voor!

Autofirst Eurocar ’t Gooi heeft sinds 1 juli 2017 Garage Snel over genomen. De nieuwe naam van uw vertrouwde garage is Autofirst Eurocar Hilversum.

AutoFirst Eurocar is een allround garagebedrijf in Hilversum met een auto-totaal-concept. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud, inkoop en verkoop, APK, schadeherstel, taxatie, airco service, automaat bak flushen en diagnose van storingen van motorvoertuigen. Probleem met uw auto? Wij rusten niet voor wij het voor u opgelost hebben.

AutoFirst is een franchiseformule van garagebedrijven die staat voor: waar voor uw geld, online gemak, klanttevredenheid (gemiddeld 8+ op www.klantenvertellen.nl), opgeleid en gemotiveerd personeel en altijd toegang tot de laatste innovaties. Bovendien behouden klanten van AutoFirst bij onderhoud hun mobiliteitsgarantie, waardoor een kostbaar pechhulp abonnement van bijvoorbeeld de ANWB overbodig is. Niet voor niets is de slogan: “Uw auto op de 1e plaats”.

Door zich bij AutoFirst aan te sluiten is Eurocar Hilversum helemaal klaar voor een succevolle toekomst. AutoFirst is met 120 vestigingen in Nederland en nog eens 130 in België, Frankrijk en Groot-Brittannië, een belangrijke speler onder de garageformules.

Autofirst Eurocar is een familiebedrijf dat zijn naam in Hilversum en omgeving meer dan waar gemaakt heeft. Wij zijn dan ook verheugd dat wij deze nieuwe vestiging onder onze hoede nemen en onze dienstverlening kunnen uitbreiden naar een nog grotere groep klanten.

Wij kijken er naar uit om kennis te maken!

 

Met vriendelijke groet,

Autofirst Eurocar Hilversum

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Winter banden

De conditie van uw banden is belangrijker dan u denkt.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Hilversum word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer